Over ons

Traggid is een het Internet of Things en asset management platform van Intar BV. Intar, opgericht in 2001 en gevestigd in Enschede, heeft inmiddels ruim 15 jaar op het gebied van softwareontwikkeling. In het begin is met name ondersteund bij softwareontwikkeling van andere bedrijven. De laatste jaren heeft Intar ook eigen producten ontwikkeld. Overall is sinds de oprichting aan verscheidende producten voor retail, zakelijke dienstverlening, zorg en overheid ontwikkeld. De laatste jaren ligt de focus bij Intar volledig op Traggid. Hiervoor is besloten andere eigen softwareproducten te verkopen. Dit zorgt dat sinds 2015 gefocust wordt op de ontwikkeling van Traggid, het IoT platform voor assetmanagement en asset monitoring en meer. ‘En meer’ omdat vanaf het begin van de ontwikkeling er een duidelijke visie is geweest om een generiek en open platform te ontwikkelen. Door deze keuze kan data van bijvoorbeeld andere systemen of allerlei sensoren gekoppeld en verwerkt worden. Vervolgens kan deze data ook door de gebruiker gedeeld worden met andere partners.

Door eerst enkele jaren aan het platform te werken voordat er klanten gebruik van konden maken, wordt het platform nu breed ingezet. Daarnaast is het platfrom uitgebreid getest en is er geen tunnelvisie ontstaan door overhaast te ontwikkelen. De visie bij de ontwikkeling is altijd geweest om een platform te ontwikkelen die alle type data-input kan verwerken waaronder ook sensordata. Op deze manier kan optimaal gebruikt worden van de huidige technologische ontwikkelingen zonder dat elke nieuwe sensor of asset een eigen software nodig heeft voor de verwerking en weergave van data.

Bent u benieuwd wat asset management, IoT en Traggid voor u kan betekenen, neem dan contact op via onze contactpagina voor een vrijblijvend gesprek en een demo.

Visie van Intar

  • De ontwikkeling van nieuwe features en verbeterwensen gebeurd in een breed perspectief. De verwoording en uitwerking van de verbeterpunten en wensen in de roadmap is hiermee een zeer belangrijk onderdeel;
  • Juiste mensen op de juiste plek. Door de mix van verschillende kwaliteiten en het investeren in onze medewerkers ontstaan de beste resultaten;
  • Gebruiksvriendelijkheid en nut voor de gebruikers heeft hoge prioriteit;
  • Uitstekende support om optimaal gebruik van het systeem mogelijk te maken en terugverdienen mogelijk te maken.